Levering, waar en wanneer

Nadat het brood is gebakken, moet het afkoelen, daarna wordt het zo snel mogelijk verpakt. Wordt het brood door mij bezorgd of bij mij afgehaald door de besteller, dan wordt het verpakt in een rustieke papieren zak. Moet het brood per post bezorgd worden dan verpak ik het in een plastic zak.

Bezorging binnen Zutphen
Mijn bakkerij staat in Zutphen. Ik breng het brood voor mensen in Zutphen graag bij u thuis. Het brood wordt dan gebracht op de dag dat het gebakken wordt. Verser kan dus niet!

Om ervoor te zorgen dat ik zeker weet dat ik uw bestelling op een voor u geschikt moment kom brengen, vraag ik u om bij het bestellen de contactgegevens in te vullen.

Op dit moment bezorg ik bestellingen in Zutphen gratis op twee dagen:

  • ma: 19:30 – 21.00 uur
  • do: 19:30 – 21.00 uur

Afhalen (alleen op afspraak)
Afhalen bij de bakkerij in de Hoven (achter het huis aan De weg naar Voorst 112) kan ook op de dagen dat ik brood bak. Dat zijn op dit moment de maandag en donderdag. Uw brood is dan super vers, en misschien zelfs nog een beetje warm. In principe kan het door u bestelde brood aan het eind van de middag tussen 16:30 en 17:30 uur afgehaald worden.
Omdat ik geen winkel heb, is het meestal niet mogelijk om op andere tijden een bestelling af te halen. Voor specifieke bestellingen kan een op de bestelling afgestemde afspraak gemaakt worden.

Bezorging door PostNL
Natuurlijk verzend ik ook door heel Nederland. Dat gebeurt dan via PostNL. De bestelling wordt in normale gevallen na de dag van bakken bij u bezorgd.
PostNL bepaalt zelf de bezorgtijd, zij sturen u een aantal mails waar de bezorgstatus van uw bestelling in wordt aangegeven. Ook via de track & trace code, die in de mail vermeld staat, kunt u natuurlijk zien hoe laat de bestelling ongeveer bezorgd zal worden.Als u niet thuis bent, wordt het pakket bij één van de buren aangeboden. De kosten voor deze verzending bedragen € 7,75 en worden bij uw bestelling opgeteld.

Broden kunnen na ontvangst nog even in de oven. Zo wordt het bijna weer een vers gebakken brood. De instructie hiervoor kunt u lezen door op afbakken te klikken. Broden kunnen ook direct per stuk verpakt worden in bijvoorbeeld huishoudfolie om in te vriezen om ze dan later af te bakken. In de vriezer zijn de broden tenminste 3 maanden houdbaar.

Na uw bestelling én betaling krijgt u van mij automatisch [kan dit?? Marijn/Grim] een bevestiging per e-mail. Hierin staan de gegevens van de order die u heeft geplaatst. Ik ga het bakken van uw brood dan plannen. Op dit moment bak ik op twee dagen in de week en omdat het klaarmaken van het deeg en het rijzen en bakken van goed brood zonder toevoegingen veel tijd kost (sommige broden zijn wel 20-24 uur onderweg), is het handig dat u rekening houdt met het volgende schema:

bestelmoment afhalen of in Zutphen laten brengen verwachte levering PostNL
zondag vóór 11:00 maandag dinsdag
woensdag vóór 17:30 donderdag vrijdag